Monday, September 05, 2016

Veckan

Förra veckan rasslade iväg i ett rasande tempo. Halvrisig i början av veckan, men ingefärsshottarna gjorde susen. Sprang en sväng i onsdags, kände mig sådär härligt odödlig igen, som man ju lätt kan göra när man bara springer 9 km... Bra tempo, kändes lovande inför den kommande helgen kraftprov. Efter det blev det dock mer bröllop o släktingar än träning resten av veckan. Idag har jag varit trött, efter en intensiv helg, men tvingade iväg mig själv på BodyPump. Inget blir ju lättare på lördag av att jag lägger mig på sofflocket nu. Lättare vikter, seg kropp, inte det minsta odödlig. Överlevde åtminstone.

Imorgon konferens, med stor sannolikhet höstens enda dag utanför kontoret. Direkt därifrån till intervallgruppen, som drar igång för hösten. Har kapat ca 5 minuter på milen hittills i år, tro om det kan bli fler? Peppad är jag iaf. Sjukt ont i en handled, utan uppenbar orsak. Jag kan inte låta bli att tänka "Det är ju iaf inte foten", typ som att det var en bra sak att knappt kunna röra handen utan att skrika. Voltaren hjälper inte.

Eftersom jag hinner få lite sovmorgon imorrn (30 minuter kan vara skillnaden som gör dagen värd eller ovärd) tänkte jag att jag kunde hinna fixa lite praktiskt hemma så här på kvällskvisten, med enda resultat att jag inte kommer i säng. Det finns så mycket att ta tag i när man väl sätter den sidan till... Blev iaf disk o ett par flaskor nya shots efter träningen.

Träningsväskan packad, jag själv nerstoppad i sängen. Dags för nya tag om ett par timmar, sov gott så länge!

1 comment:

Anonymous said...

Så fin första bilden var på Ester och Sibbe var��JoA