Saturday, September 24, 2016

Sub55

Äntligen! En mil, 54.45 på klockan. Lustigt dock, hur min och JoA's identiska klockor ändå mäter olika på distansen. Redan vid 4 km skiljde det ca 150 m. Sen råkade jag springa in i hennes arm, så att hennes klocka stängde av sig och vi fick aldrig veta hur stor skillnaden blev på en mil. Men ändå. Min klocka var den som visade kortaste sträckan och den stod på 10 km när jag stoppade.


Årets första mil, för sju månader sen, tog mig en timme och några sekunder, så jag känner mig rejält nöjd med förbättringen över tid! Sammanlagt hittills i år har jag sprungit 424 (kommaåtta) km, 10 marathon. 

E har fått för sig att hennes nya fritidsaktivitet ska bli ishockey, så nu har jag anmält henne till hockeyskola också. Tre gånger får man prova gratis innan man behöver bestämma sig. Jag har ju alltid drömt om att vara hockeymorsa, så det var jätteroligt att hon själv blev eld och lågor över inbjudan som kom på posten för ett par veckor sen! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och handla nån sorts middag till ikväll. Barnen önskar sig ugnspannkaka med bacon och det är ju faktiskt inte så äckligt. Tror de får bestämma idag. 

No comments: