Friday, September 23, 2016

Fredag

Försöker få till höstens tjejhelg, går sådär när fem personer ska försöka komma överens om när o vart utan att sitta tillsammans. När alla väl hunnit in på FB för att se vad som är sagt och tänkt under den senaste timmen så har plan A blivit fullbokad och det är dags att komma på plan B och sen hoppas att den inte hinner bli full. Själv får jag mest bara huvudvärk och tänker att det nog blir bra oavsett om vi hamnar i Grisslehamn, Nacka eller Stockholm.

Torsdagkvällen tillbringade jag med intervallträning och E ifrågasätter varför jag måste vara borta flera kvällar i veckan för att träna. Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på det, argumentet att jag mår bättre när jag tränar regelbundet och blir en bättre förälder når inte riktigt ända fram till sjuåringen som bara ser att jag inte är hemma... Kompenserade med spelkväll med hela familjen ikväll, Det blev fyra olika sällskapsspel innan vi gav upp och stoppade barnen i säng. Så himla mysigt < 3

Medarbetarsamtal idag. Enligt myndighetens interna riktlinjer ska de vara genomförda under första kvartalet varje år, så det kändes ju sådär att bli erbjuden ett i början av förra veckan. Dessutom ett som Närmaste Chef delegerat till Annan Chef. Förutom de omständigheterna så var det ett bra samtal, även om det kändes löjligt att svara på frågan om jag känner att min chef finns tillgänglig för råd och stöd vid behov. Skämtar ni? Min chef har till och med delegerat bort mitt medarbetarsamtal... Resten av dagen gick i ett rasande tempo, med samtal både irl och på telefon, mailskrivande och provocerande socialsekreterare som inte förstår svarta bokstäver på vita papper. Eller är alltför medberoende för att bry sig om rekommendationer när ungdomen vill annat, vad vet jag. Jag har inget ont att säga om soc generellt, tycker de sliter alldeles för hårt i förhållande till lön och tacksamhet, men vissa människor är kanske inte på rätt plats?

Och just är inte jag på rätt plats heller, alldeles för vaken för mitt eget bästa. Imorgon börjar barnens gympa för hösten, men den får A gå på så tar jag sovmorgon. Ett milpass med JoA på min egen agenda. På söndag blir det släktingar för hela slanten, med besök hos både farmor och lillebror. Vem sa att man skulle vila upp sig under helgen? :)

No comments: