Monday, September 19, 2016

Hårfärg

I Prag i våras köpte jag på mig hårfärg. Betalade några tior, för ett märke jag kände igen och har använt tidigare (dock många år sen nu). Den har sen blivit stående tills nu ikväll, när utväxten från sommarslingorna blev alltför odräglig. Alltså, jag vet inte vad jag ska säga om färgen... Man får vad man betalar för? Jag pratar inte om nyansen nu, utan själva produkten som sådan. Fanns ingen efterbehandling med, och trots balsam efter så var det som att borsta ut svinto... Ska bli mycket intressant att se vad som händer framöver.

Förra veckan var intensiv såväl fysiskt som psykiskt. Toppade med barnkalas igår, eftersom både vi o många kompisar var bortresta när fyraårsdagen begav sig i somras. Kalaset blev bra, men sen somnade jag sittande. Två gånger. Det har varit mycket på sistone, på olika sätt. Fullt upp, motgångar, högt tempo. Vilopulsen ca 8-10 slag över det normala, konstant stresskänsla i kroppen. This momma needs to breathe for a bit.

Hoppade BodyPumpen förra veckan, behövde en extra återhämtningsdag efter Halvmaran i måndags o onsdagspasset ligger dumt till pga resten av livet (jobb, tider, intervallträningar osv). Så jag körde två intervallpass istället, backar båda dagarna. Ett av passen var samma som det första jag körde förra hösten när jag började i gruppen och det var jätteroligt att se hur jag utvecklats och orkar mkt mer nu! I den jobbigaste delen, där jag typ hade sönderbrända lårmuskler halvvägs för ett år sen, sprang jag om folk förra veckan :-D

Hoppade BodyPumpen idag igen, orkade bara inte. Två intervallpass i veckan, sen ska jag testa om det finns några sekunder till att kapa på milen med JoA till helgen. Länge sen jag "bara sprang" nu, den där sköna löprundan bara för att det är just skönt. Men jag hoppas det blir en sån i helgen.

Har mycket mer jag skulle vilja ventilera, men eftersom jag inte vet vem som läser vad så struntar jag i det idag.

2 comments:

AnnieeG said...

Vad var det för märke?

Jess said...

Palette fr Schwarzkopf