Sunday, January 27, 2013

Helgen som kom och gick, inte visste jag att det var livet...

här spännande var det i våra kvarter i helgen. Och så här spännande blev det när jag o barnen åkte o shoppade idag. Vi mötte ett pådrag om fyra ambulanser, en brandbil, en bärgare och en polisbil när vi kom upp till Gränby i eftermiddags. E hade stooora ögon!

Och just nu har samma lilla E svårt att sova, trots en tidig morgon. Alldeles för exalterad inför 4-årsdagen imorgon. Och jag har inte hunnit slå in ett enda paket, så jag kan ju absolut inte gå o lägga mig innan hon har somnat eftersom jag har lovat att hon ska få iaf en present på morgonen och resten när hon kommer hem efter dagis. Det bästa är att hon häromdagen sa att hon verkligen VERKLIGEN ville ha en studsmatta och vi har just en studsmatta som står o väntar i förrådet... :) Undrar just hur man slår in en sån... Hon har även önskat sig en kalender som man river av bladen från och en sån lyckades jag smuggla in bland ljusen och mina nya stickesockar på Åhléns, utan att hon märkte det.

Under rubriken övriga nyheter har S börjat dra sig framåt på golvet, åtminstone när det ligger nån tillräckligt spännande leksak strax utom räckhåll. Mina bebisar är tydligen inga bebisar längre, på gott och ont... :S

Sen undrar jag vad som hände med Så ska det låta? Pinsamt avsnitt ikväll, fler korta kjolar än rena toner...

No comments: