Saturday, January 12, 2013

Nästan som vilken lördag som helst

De senaste tre dagarna har jag oroat mig över hur jag skulle orka dagens 8-kilometerspass och undrat vilken professionell löpare som lägger in ett sånt pass redan andra veckan i ett program som förutsätter att man orkar springa mellan 3-5 km innan man börjar...? Men hur det nu var så gick passet jättebra när jag väl var på bandet idag, med panoramautsikt över husen runtomkring istället för rakt in i en vägg. Slutade på 48:55 med 1.5% lutning hela vägen, sjukt nöjd med mig själv! När jag skulle logga i Runkeeper att jag genomfört passet såg jag... att jag egentligen skulle sprungit 6.4 idag och att 8-passet är schemalagt för nästa helg! Så kan det gå när man inte riktigt har koll på saker o ting. Positivt dock att jag orkade i ett hyfsat tempo, nu vet jag det inför nästa helg!

Efter träningen tog jag med mig Gubbis på fotboll; en gammal vän från Sthlm spelade miniturnering i Uppsala idag, så det var ju inte så mycket för själva fotbollens skull jag var där (jag är ju dessutom mer av en hockeytjej). Hann ju inte prata jättemycket men det var kul att ses igen!

Nu är jag på väg till stan för middag med bästaste EE. Min egen E hemma har feber för andra dagen i rad så imorgon ser jag fram emot en lugn hemmadag med familjen. Men först lite skvaller o terapi alltså...

No comments: