Thursday, December 27, 2012

Crappy Holidays

En smått kaotisk vecka med troligtvis stressrelaterade andningssvårigheter (som för övrigt har varat sen i slutet av förra veckan och fortfarande inte gått över helt, det känns som att nån sitter på min bröstkorg när jag försöker djupandas) har nått sitt slut, trots att det bara är torsdag. Nu laddar jag för ett par "lugna" dagar hemma. Vi firade julafton med delar av A's familj här hemma hos oss. Det blev tyvärr en av de sämre julaftnarna i historien, men det vägdes upp av mer julfirande i Stockholm i mellandagarna. Eftersom A jobbade juldagen och annandagen så åkte jag o barnen ner till lite häng med släkt o vänner. Jag tror jag fick allt jag önskade mig i julklapp i år, inklusive en startplats i Lidingö tjejlopp i höst! Jag börjar undra vad jag har gett mig in på, men det återstår väl att se...

Jag och E avslutade julhelgen i Globen med ett par timmar Disney on Ice i eftermiddags. Det var okej att fotografera men inte att sprida bilderna, så jag låter väl bli även om jag gärna skulle visa prinsessorna och Musse m.fl. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte vem av oss som uppskattade showen mest, men att E satt still i två timmar är ju ett gott betyg från hennes sida!

När vi kom hem hittade jag inte garagenyckeln, det verkar inte bättre än att jag har tappat vår andra kopia av två... (Den första tappade jag i somras!) Så det står på agendan att fixa imorgon. Eventuellt blir det lite mellandagsrea också, om jag orkar... En löptur ska det iaf bli!

Nu ska jag avsluta dagen med en kopp te och några avsnitt Big Bang Theory. Imorgon kommer bästaste ML med sin Göran och på söndag bär det av mot Närkeslätten för lite nyårsfirande med fantastiska vänner.

2 comments:

AnnieeG said...

varför blev julafton dålig? :-( Själv ska jag fira jul nr 3 i morrn, denna gången hos ma&pa. Kram på rej, hoppas helgen blir bra!

Jess said...

Det förtäljer inte historien ;-)