Wednesday, December 05, 2012

Onsdag

Idag har jag träningsvärk! Trotsade busvädret och tog mig till Friskis idag - bara för att inse att gymmet var stängt! Hade ju hoppats på att springa lite, efter en vecka utan träning... Istället blev det 50 minuter aerobics i grupp. Inte vad jag längtade efter, men det var åtminstone träning! Och uppenbarligen använde jag muskler jag inte brukar använda i vanliga fall, för nu har jag ont. Ett litet hallelujah moment om du frågar mig!

Efter träningen tog jag med mig barnen och åkte till IKEA. Var i första hand på jakt efter en pulka till S, vilket de ju inte har på IKEA, men på Stadium som ligger precis bredvid, och eftersom IKEA har parkeringshus så valde jag att åka dit istället för till Gränby (och behöva gräva fram bilen efteråt). Passade på att handla lite burkar och ett fat på IKEA också. Men det var på Stadium jag gjorde mitt stora kap! Köpte ett par löpartights (I'm hooked!) och en pulka till S, totalt skulle det landa på 499+249=748 kronor. Men det saknades snöre till pulkan, plus att den var lite smutsig (skyltexemplar), så den fick jag för halva priset, och med diverse medlemspriser och -rabatter och -bonuskuponger fick jag även 300 kronor rabatt på tightsen, så jag betalade 324 kronor TOTALT istället. I like! Förhoppningsvis kan jag inviga tightsen i helgen, när gymmet ska öppna igen, helt nytt och ombyggt :)

På vägen hem tänkte jag köpa med mig lite middag från drive thru:n på Max, men det ville sig annorlunda - jag körde fast i en snödriva! Det gick inte alls att ta sig runt DT:n. Som tur var så fanns det snälla människor till undsättning och 10 minuter senare åkte vi hem istället. Där fick jag i E & S lite middag innan sängdags och nu sitter jag här och funderar på om jag ska äta något också...

Jag fick en utmaning från min fina vän i Nya Zeeland häromdagen. Hon berättade om något som kallas Running Streak, en grupp människor som gjort det till sitt uppdrag att springa minst en mile (1.6 km)  V A R J E  dag. Hon utmanade mig och jag tänker att jag ska ta tag i det i vår, när jag har min joggingvagn. Så länge det inte går att springa ute så finns det inte möjlighet att få ihop en sån utmaning i tvåbarnsschemat.

Nu ska jag njuta av lite ljus, en stjärna och DHW. Min alternativa adventskalender föreslog att jag skulle låta tv:n och datorn vara ikväll, men det gjorde jag igår och dessutom är jag helt solokvist eftersom A jobbar i natt. Ska tänka ut en julklapp som är bra för miljön istället, eftersom jag enligt julkalendern skulle gjort det igår. Fick upp sista julgardinerna i söndags, mer än vad jag kan säga att jag nånsin fick förra året. Nu är det bara granen kvar, men den får nog vänta nån vecka till så den inte dör innan jul. Morfar delade inte direkt med sig sina gröna fingrar till mig...

PS: Nu undrar E om jag vill ha hjälp att skriva... "Om du vill ha det så kan du få hjälp av mig, för pappa är ju inte hemma, så..." När jag sa nej tack fick jag till svar "Då tar jag och vilar lite!" Haha, ja gör det för all del!

No comments: