Monday, October 15, 2012

Valuta för pengarna

När man ska ha en elektriker till att dra fram strömmen till den nya diskmaskinen så är det skönt att bo i hyresrätt. När han dessutom upptäcker att tidigare ledningar är livsfarligt feldragna så måste han dra om dem. Då, när det förväntade 10-minutersjobbet blev ett förmiddagsjobb, så kändes det extra skönt att han inte tog betalt! Nu har alla hantverkare varit här, bara diskmaskinen som fattas... Och den kan ta nån vecka till!

Var ute o sprang i morse, startade om vecka 4 på mitt 9-veckorsprogram då jag förra veckan inte kände mig redo att gå vidare o springa längre sträckor den här veckan. Gick bättre än väntat idag, men jag ska nog ändå köra på med vecka 4 hela den här veckan. Om inte annat så är det enkelt att hålla reda på passen när jag byter träningsvecka o kalendervecka samtidigt :-) I <3 running!

Gubbis har somnat med nappflaskan i mun, nu är det dags att stoppa nästa monster i säng. Hon har varit i full gång sen jag väckte henne strax före 7 i morse så förhoppningsvis går det relativt smärtfritt. Fotografering på dagis idag, längtar efter bilderna!

No comments: