Saturday, December 27, 2008

Mellandagsrea

En sak förstår jag inte. Om man som uppsatshandledare lovar att finnas tillgänglig på mailen under jul"lovet" och dessutom vet att den som skriver uppsatsen är pressad av en deadline i början av januari, borde man då inte svara på mail som skickas den 20/12 rätt snabbt?? En vecka senare sitter jag fortfarande här och väntar, inte bara på kommentarer utan även på svar på en fråga för att kunna jobba vidare... :S

Julen har vart intensiv, fem dagar av olika familjekonstellationer på besök och massor av klappar, mat och annat som hör till. Fick en väldigt fin digitalkamera av mamma o pappa, så nu är jag inte beroende av den borttappade sladden till telefonen för att kunna lägga upp bilder på bloggen längre :) Däremot behöver jag installera lite mjukvaror i datorn först...

Idag har jag vart allt annat än på humör. Väldigt obalanserad måste jag säga. Hade ingen som helst lust att träffa folk och ingen som helst lust att vara kvar här hemma efter fyra "instängda" dagar. Svår kombination... Åkte ner på stan och shoppade en stund, mest för att komma ut men med tanke på allt folk var det så där bra idé. Å andra sidan vet jag att jag inte hade stått ut med att bara va hemma hela dan heller.

Sitter här nu och letar skor till ett av bröllopen vi är bjudna på i sommar. Är sugen på nåt åt cerise/fuchsia-hållet, för att matcha mönstret i klänningen som jag tänkte ha (om jag fortfarande kommer i den då...) Kanske nåt sånt här:
Dom här är också snygga, särskilt klacken, fast inte rosa:
Dom finns dock inte i butik än, så jag får väl vänta och se om det blir några såna.

Borde försöka hitta en klänning till det andra också, eftersom en hel del av gästerna kommer vara samma *Fåfängligheters fåfänglighet...* men det tar jag tag i när Lillstrumpa har flyttat ut och jag har återfått min kropp för mig själv... Är så svårt att veta NU hur jag kommer se ut om fem månader... (Men jag hoppas ändå att jag kommer kunna ha den första klänningen...) Hittade en jättesöt klänning på H&M idag, som jag tänkte Lillstrumpa skulle kunna ha om det blir en tjej, men den fanns bara kvar i storlek 2-4 månader, vilket känns lite i minsta laget. Förra veckan fanns den i 4-6 månader, men det är väl så där med rea... Kändes dock väldigt trevligt att hitta en parfym-present-box på Kicks för 115 kronor, med parfym och bodylotion! :)









Nu ska jag och A försöka enas om EN film att titta på ikväll. Jag förstår inte varför det är så dåligt utbud resten av året på tv och sen kommer allt på samma gång till jul... Men men, med en gnutta charm ska jag nog kunna få som jag vill... Vi brukar inte va helt omöjliga på att enas om filmval, så det borde inte ens behövas nån charm, men det skadar å andra sidan aldrig heller ;) Over and out!

1 comment:

Meta said...
This comment has been removed by a blog administrator.