Monday, April 03, 2017

Hemligt

Jag svarar som princip inte på okända nummer som ringer mig. Jag är av åsikten att om det är till mig och någon vill mig något så kan man lämna meddelande. Idag gjorde jag dock ett undantag av någon anledning och fick "Hej, det är PdJ", en person som sedan ursäktade sig med att han ringt fel. För all del, det gjorde jag också häromdagen (skulle till socialtjänsten men hamnade hos räddningstjänsten). Nåväl, jag uppfattade namnet och kände mycket väl igen det; personen i andra änden var en släkting till familjen jag jobbade för i US of A. Jag skickade ett sms och informerade vederbörande och bad honom hälsa familjen i fråga, vilket han svarade att han absolut skulle göra. Pappan i den familjen är hans farbror och gudfar. Hur liten är inte världen?!

Hot & våld och konflikthantering på jobbet hela dagen. Brännsår på armarna efter att ha brottats med kollegor innan hemgång. Lite obehagligt, min privata sfär är egentligen större än så när det gäller folk jag träffar dagligen. Lättare att hantera klienter i samma situation, men för att bli bra på det måste man väl öva (eftersom det trots allt inte händer så ofta i skarpt läge).

Nu på väg mot gymmet hemmavid, så jag hinner göra slut på klippkortet jag köpte före jul innan det går ut. Ska bli mycket intressant att se hur träningsvärken artar sig imorgon.

No comments: