Monday, April 17, 2017

Förkovrande

I snart 10 års tid har jag sagt att jag aldrig mer har för avsikt att läsa några fler akademiska poäng. Nu har jag ändå sökt två kurser till hösten. Rättspsykologi och Kriminologi. Båda är distanskurser på halvfart, skulle gärna läsa båda om jag orkar och hinner. Tillbringar ändå så himla mycket tid med att bara slösurfa när A jobbar på kvällarna, så jag kunde lika gärna använda tiden till något mer konstruktivt. Håller tummarna att jag åtminstone kommer in på en.

Måndagen försvann i ett rasande tempo. Ägnade förmiddagen åt att stryka ett tiotal skjortor, tvätta håret på såväl mig själv som barnen och sen kasta oss i bilen för att åka på kalas. Där försvann eftermiddagen lika fort den. Från kalaset kände jag att det var dags att ta mig i kragen, inte tränat på två veckor så det blev en sväng till gymmet och en timme BodyPump. Känns bra i låren och axlarna nu... Får inte alls till träningsrutinerna längre, vilket jag väl iofs misstänkte innan jag bytte jobb, men ville ändå tro att jag skulle få ihop det. Hoppas på bättring i och med att vädret blir mer löpvänligt framöver.

Långhelgen har som sig bör vänt på allas dygnsrytm. S somnade strax före 22, E verkar fortfarande vaken och imorgon är det vardag igen. Ser inte så mycket fram emot frukosten om jag ska vara ärlig... :/

No comments: