Sunday, April 16, 2017

Påsk

På Livrustkammaren för ett par veckor sen ville S rida på den uppstoppade hästen. Eftersom han alltid tackat nej till tidigare erbjudanden om att rida på levande hästar så var det en otippad kommentar. Men så är han ju egentligen en superhjälte som har klätt ut sig till min unge... I helgen gavs tillfälle att rida på riktigt hos min morbror och har ni sett nåt lyckligare på länge? 


Syrran fick såklart också prova


I övrigt har påsken varit en klassisk påsk, med pyssel, umgänge, mat och godis.





Tiita mamma, ägget har fått bebisar!

Det närmaste kyrka vi kom var dock när vi åkte förbi vår gamla bröllopskyrka på vägen hem


Utsikten över Vättern var lika vacker som alltid. Och barnen höll sams långt över förväntan (kanske tack vare att en somnade och en spelade spel på telefonen).



Hälsade på mormor och morfar en sväng också. Det minns jag inte ens när jag gjorde senast. Däremot vill jag gärna tro att morfar vakar lite extra över oss, särskilt över E, efter en dröm jag hade när jag väntade henne. Så det kändes fint att åka dit iaf.


Spontanvisit hos barnens kusiner på vägen hem idag och därefter de sedvanliga köerna i Södertälje, innan vi landade hemma betydligt senare än vad vi hade tänkt. Imorgon vankas det kalas, innan vardagen tar vid igen med ytterligare en kortvecka.

No comments: