Tuesday, January 24, 2017

Tisdag

I morse var en sån där morgon när jag inte hann äta frukost, stressade för att lämna barnen, sprang för att hinna med tåget som sen visade sig vara försenat, kaffet hann kallna på vägen och jag kom fram till jobbet utan lunchlåda. Ingen vidare start på dagen. Köpte kvarg på Ica innan jag kilade upp på kontoret; av nån anledning tyckte jag lemoncurd verkade vara en bra smak på kvargen. Sen när jag skulle öppna den kom jag på att jag som barn hade väldigt svårt för citronyoghurt (nu har jag svårt för så gott som all smaksatt yoghurt) och nej, den var inte direkt nån hit för min del. Nästa gång blir det naturell igen.

Förutom såna morgnar (som det ska bli färre av när jag utnyttjar flexen mer) så har jag kommit på att det är ganska skönt att pendla. Ja, det är mycket folk på tåget, men de flesta dagar får jag ändå sitta. Och jag hinner klara av telefonsamtal med vänner, lyssna på musik och slappna av innan jag kommer hem.

Hockeymorsa-grejen är slut. Det var roligt så länge det varade, men det var inte hennes grej att hålla på med. Tydligen ska det bli dans/gympa istället. Och lillebror kan inte bärga sig till efter sommaren då han ska få börja spela fotboll. Betydligt billigare och tråkigare än hockey, if I may say... Oh well, det ska väl inte vara mina intressen de utövar.

Till helgen blir det kalas, Lillstrumpan blir 8 år och det ska firas med pompa och ståt. Frukost på sängen är beställd (vilket lillebror iofs lägger beställning på dagligen, så en beställning är ju inte per se en garanti för att få det) och sen blir det klassfest på eftermiddagen. Japp, 26 bjudna gäster och hittills bara en som uttryckligen sagt att hon inte kan komma.

8 timmar till uppstigning, dags att börja borsta tänderna och överväga en hårtvätt. .

No comments: