Thursday, January 05, 2017

Tjejhelg

Gav E en tjejhelg med överraskningar i julklapp, den togs emot med store glädje och idag var det dags. Råkade försäga mig häromdagen o berättade att vännen L som hon längtat efter skulle möta upp oss med sin mamma. Resten av planerna visste hon dock inte.

Vi började på Vasamuseet, som efterfrågats efter att de läst en bok om skeppet i skolan. Mycket uppskattat besök! Vi bokade in oss på en barnanpassad guidad tur på eftermiddagen, vilken vi var de enda på. Hann gå runt o kolla rätt länge själva också. Jag har inte varit där på ca 10 år o slogs återigen av hur magnifikt detta skrytbygge är åtminstone till utseendet.

Efter museet blev det middag hos min gamla granne, Kho Phangan på Söder. Så mysig restaurang! Med därtill mycket humana priser (särskilt när de glömde ta betalt för en flaska vin o en läsk...)

Kvällen fortsatte en stund med sällskap på vårt hotellrum, innan Ah & L åkte hem till sig. Då skulle jag försöka få en unge full av glass i säng, vet inte hur jag tänkte där... Strax före 23 somnade hon iaf.

Imorgon blir det frulle o sen Mio min Mio på Stadsteatern, innan vi avrundar vår Quality Time för den här gången.

No comments: