Thursday, November 24, 2016

Ekvationer


När jag bad skolan om mer utmaningar för 7-åringen, hade jag inte räknat med ekvationer. Men hej o hå, hon löser dem också!

Annars då? Jo tack, november tickar på och jag längtar till nästa vecka när det är slut på eländet! Hade finbesök av Fru Nilsson förra veckan, så himla mysigt < 3 När barnen lagt sig om kvällarna och A satt med sina projekt vid datorn så var det nästan som på den gamla goda tiden då vi bodde ihop. Chit chat och te i varsin ände av soffan, prat om allt möjligt men mest av allt relationer. Som det ska vara. En välbehövlig paus i allt det grå!

Måndagen inledde veckan med lätt halsont och jag ställde in träningen i förebyggande syfte. Så särskilt förebyggande blev det inte, snarare så tilltog symptomen med nästäppa och hosta och igår kväll toppade jag med feber. Inte mer än 38 grader dock. Gick o la mig vid 19, sen vaknade jag 4.10 i morse och undrade om det var dags att gå upp. Lyckades slumra ett par timmar till och eftersom jag inte hade feber då så pallrade jag mig iväg till jobbet. Hade inte riktigt tid att vara hemma just idag av alla dagar. Gick rätt bra, trots att sista mötet började vid 17. Imorgon har jag ledig fredag (oj vad jag kommer sakna dem när jag går upp på heltid efter nyår!) och tänker passa på att kurera mig fram till 13.30, sen blir det hockeyträning, vinterskoinköp och sen middag med ett härligt gäng. 

Som ni märker så lever jag än. På återhörande, åtminstone nån gång till innan jul!

No comments: