Monday, April 04, 2011

Måndag hela veckan

Sjukt opeppad åkte jag iväg till gymmet idag och tänkte att lite träning är bättre än ingen träning. Lika opeppad åkte jag därifrån, men då hade jag åtminstone gjort någonting konstruktivt av kvällen... Fick ihop 16 minuter promenad i lite olika lutningsgrad (7.0-8.5-10.0) och sen 16 minuter jogg (2.5 km). Det enda bra med träningen var att jag faktiskt kände mig rätt slut i benen efter och att jag fick sitta i bastun :)

Har haft en ganska produktiv dag på jobbet också, skrev ihop en behandlingsrapport som ska faxas till soc imorgon, läste igenom en förundersökning + dom för att kunna co-bedöma en återfallsrisk och sen passade jag på att gå igenom en LVU-dom med berörd ungdom också. Imorgon ska jag titta på Dumbo med grabbarna och ha lite samtal för en annan riskbedömning. Sen är det onsdag och efter det brukar veckan ta slut ganska snabbt. Så jag antar att det snart är helg, eller?

Är galet sugen på godis, undrar om suget försvinner om jag borstar tänderna? Det är ju inte jättegott att äta direkt efter att man har gjort det... och inte jättesmart att sätta sig o käka godis just nu heller, när jag borde sova!

No comments: