Wednesday, December 01, 2010

Fredag hela veckan

Första advent kom och gick och snart är det andra. Jag hänger inte med i tempot, livet rullar lite för fort just nu! Det är liksom måndag-fredag-söndag JÄMT! Hur är det möjligt?

Apropå fredag så är det dags för första möte med nya chefen (dvs andra chefen) imorrn. Fick ett mail igår "Kl 10 fredag den 3 december, konferensrummet!". Ingenting om "funkar den tiden för er?" (Vi är två stycken som ska dela på tjänsten) eller så, utan bara ett enkelt "Be there!" Också ett sätt att bjuda in till möte, kan man ju tycka... :) Får väl leta reda på ett par stålhättor och dansa in, visa vart skåpet ska stå... Jag har hört att det förekommer en hel del åsikter om kvinnliga medarbetare och det är ju en målgrupp som är väldigt olik den jag jobbar med idag, mycket mer utagerande än våra pojkar generellt sett är. Så det blir ju helt klart en utmaning på många sätt! Börjar med mötet imorrn, sen återkommer jag med en liten statusrapport.

1 comment:

mamsen said...

Du är ju va att visa var skåpet ska stå så det går nog bra i morgon åxå. Du får väl låtsas att det är e lillebror som ska tämjas;)