Tuesday, December 07, 2010

Jul, jul, strålande jul...

Har hamnat i något av ett dilemma. Jag samlar på bloggar, älskar att läsa om folks liv, i synnerhet folk jag känner så jag kikade in på en kompis blogg häromsistens, bara för att upptäcka att hon hade skrivit värsta superäckliga grejen om en gubbe som käkade sårskorpor på tunnelbanan. Inlägget fick mig nästan att spy och nu vågar jag inte kika in på hennes blogg igen, för jag vet inte om hon har uppdaterat... (Det där är en av nackdelarna med att samla på bloggar, folk som inte uppdaterar).

Förutom just den biten så har det hittills varit en sjukt seg vecka. E har sovit dåligt tre nätter i rad nu, vilket gör att jag också sover dåligt. Eller snarare inte alls mellan typ 3-5 på morgnarna. Superspännande att gå till jobbet då! Apropå jobb så gick mötet i fredags rätt okej. Det är mycket som är annorlunda, både vad gäller målgrupp, säkerhetsaspekter, arbetssätt och "tänk" på avdelningen, men det blir nog bra... Imorrn ska jag träffa första ungdomen för att upprätta en behandlingsplan (så mycket behandling man nu hinner med på en akutplacering i väntan på något mer bestående) så det är väl då jag kommer igång på riktigt.

Egentligen är jag inte så förtjust i internetshopping. Man missar liksom nåt moment, att kunna vrida, titta, känna, prova... Men som stressad, heltidsarbetande småbarnsförälder är det ett skönt komplement! Ska ta o beställa lite julklappar nu. Sen ska jag hänga med mina kompisar på Wisteria Lane en stund innan jag somnar. Hoppas på en hel natt...

No comments: