Saturday, November 21, 2009

Vänner från förr

Nu är jag hungrig, hann inte med frukost i den allmänna villervallan i morse (läs: förmiddags) och nu är det redan lunchdags... Får bli ett kort inlägg idag!

Det har varit en aktiv vecka, med finbesök från Sthlm i onsdags. Min vän Lilla Stjärnan var här med sin son och hälsade på oss en sväng. Mycket trevligt! Det har blivit nån sorts stående tremånaders-intervall mellan våra träffar på sistone, oavsiktligt, men nu får det bli ändring på det eftersom vi båda är mammalediga och har "all tid i världen" (hah, vilket skämt...)

Igår bakade jag kladdkaka för första gången på evigheter. Köp inte ICA's ekologiska kakao! Den är alldeles för söt :( Så nu har jag nästan en hel kladdkaka som ingen kommer äta upp, om nån känner sig manad så är ni välkomna! Tappade lite smet på golvet när jag hällde över den i formen - lilla dammsugaren E var snabbt framme och såg VÄLDIGT nöjd ut när hon smakade! :)

A har tagit med sig E ut på stan och jag har tänkt hinna med allt sånt där som man inte hinner när man har en liten som hänger i byxbenen på en. Städa under badkaret gjorde jag häromdagen - det är jag bra sugen på att aldrig göra om igen! Jag undrar om förra hyresgästen verkligen hade gjort det innan h*n flyttade... Det kändes inte så, eller så drar det ihop mer skit på ett par år än vad jag anar... Idag ska jag polisha köksgolvet och dammsuga vardagsrumsmattan. Men allra först ska jag äta nåt, undrar vad... Peace!

2 comments:

AnnieeG said...

ett par ÅR!? Haha gumman, då är det nog er egen skit du städar ;-) jag blir helt förskräckt vad som samlas under badkaret på ett par månader... (och det är inga såna där änglatofflor vi pratar, utan nåt mycket otrevligare) :-o
hoppas du har en skön helg!

Jess said...

haha, det här var mer som änglatofflorna from hell... Har inget minne av att det nånsin var så där skitigt under badkaret i umeå... måste börja städa under badkaret oftare...