Tuesday, November 24, 2009

Tvätt...






Ja, så här kan det alltså se ut hemma hos familjen O en tisdagkväll i november, när torktumlaren i tvättstugan har lagt av... (och för er som följer E's blogg så får ni ha överseende med att jag använder copy-paste-funktionen...) Jag som skulle vara så duktig och ta hand om tvätten för en gångs skull, så drabbas jag av detta... Ingen torktumlare = döden för en småbarnsfamilj! Särskilt som ingenting blir torrt i torkrummen heller... :( Hur som, tills imorrn borde det vara torrt och då kan vi ta ner tvätten och få lite ordning igen. Tills dess får vi leva i ett kaos, men det är ju ingenting som inte är som vanligt då...

Igår hände nåt lustigt när jag satt i bilen. Mobilen ringde (vilket är rätt lustigt bara det, för det händer inte särskilt ofta längre). Utrikesnummer. I andra änden sa en röst "Hej, det är Amir, jag är kompis till TA". TA är gift med min kompis Jo och jag måste ju säga att det kändes VÄLDIGT lustigt att Amir - som jag för övrigt aldrig har träffat! - ringde till mig för att få tag på TA. Hur som helst så framkom det att han hade hittat mitt nummer på Bröllopstorget, på Jo & TA's bröllopssida, eftersom jag var värdinna på deras bröllop i somras. Så kan det gå... Dock hade jag inget nummer till TA, vilket Amir hade svårt att förstå - han trodde att det var JAG som var gift med TA och därför borde jag ju i princip ha TA alldeles bredvid mig. Så är det ju dock inte, och TA bor inte ens kvar i Uppsala längre. Efter att ha förklarat detta ett par gånger för Amir så ringde jag upp Jo och hon fick utrikes-numret så att TA kunde ringa till Amir. Jag undrar hur det gick. Det var tydligen väldigt viktigt att Amir fick prata med TA och TA's kommentar till mig var "Oj, jag trodde han var död!"... (Väntar på upplösningen, Jo!)

Annars har det faktiskt inte hänt så mycket sen i lördags när jag bloggade senast. I lördags kväll var vi på supertrevlig dinner hos Erk och M, i söndags var jag o E i kyrkan (vilket totalt tappade sin poäng, eftersom det inte går att sitta på gudstjänst med henne och A var hemma = jag satt i lekrummet och missade allt. Kunde lika gärna ha lekt hemma!)

Imorgon hägrar babysång, jag tänkte ta mig dit i tid för att hinna fika lite innan och sen ta en härlig långpromenad hem (i regnet?) så det verkar som att hela dagen är uppbokad. Hoppas Fröken Stök vaknar i tid också, det är så drygt att behöva väcka henne på mornarna... Kanske läge att stoppa henne i säng nu, så hon hinner somna nån gång. Tack o gonatt!

1 comment:

Jossan said...

hej=)jo de har pratats vid nu och så där.. tomas blev glatt överrasekad,som du skrev trodde han att Amir var död, men inte.. Amir är en kille som tomas lärt känna för typ 2 år sedan... han blev utvisad för typ 1 år sen.. och det var kaos och lite så då...men ja nu lever han iaf och de har bytts nummer... så nu kan du andas igen. tack för hjälpen iaf=)..kram