Thursday, February 05, 2009

En ny bästis

Från epidural till bärsjal på en vecka. Jag har en ny bästa vän! Har alltid tyckt att bärsjalar har vart lite överskattade, en modegrej liksom, men jag har bytt sida. Den är helt underbar! Man kan ha bebisen nära och ändå få saker gjorda. Som att blogga. Eller sminka sig. Eller laga mat. Eller ens äta för den delen! Two thumbs up for this one!! =)

Annars har det vart en intensiv vecka, trots att vi mest bara tagit det lugnt. Men det tar tid att ställa om sig från två till tre, särskilt när man innan bara behövt tänka på sina egna behov och nu kommer dom alltid sekundärt i förhållande till den här nya individens behov. I förrgår skulle jag och E åka till IKEA för att införskaffa lite fler handdukar att ha på skötbordet, men dagen slutade med att hon ammade, sov och bajsade om vartannat så vi kom aldrig iväg. Det fanns liksom aldrig tillräckligt med tid för att ens hinna ta på skorna! Däremot kom vi iväg igår, så nu har vi våra handdukar och lite annat smått o gott som också slank ner i shoppingvagnen =)

Nu ska jag dricka lite nyponsoppa, sen ska jag och E bege oss till ICA och införskaffa lite frukt och pålägg så man kan få en ordentlig frukost... Ha det gott!

1 comment:

littlestaar said...

Tror du att en bärsjal är bättre än en typ "babybjörn" eller är det samma lika?!? Var har du köpt din sjal?!? I'm thinking about it...
:-)
Ha det gott!