Thursday, February 12, 2009

Knutby

Vad är grejen med denna Knutby-hysteri som verkar ha återuppstått?! Tv, bio och teater, alla verkar vilja tjäna pengar på sin del av kakan. Själv tycker jag mest att det är smaklöst. Nyhetsvärdet tog slut för ungefär fem år sen (visst var det 2004?) och nu känns det bara som en kassako, ett utnyttjande av det sensationella i sex, makt och religion. Kombinationen verkar oslagbar när det kommer till att få folk intresserade och att tjäna pengar. Och visst, en del av mig är också nyfiken, men inte tillräckligt för att stödja industrin. Nånstans måste det finnas en gräns för vad man kan leka med, hur man kan utnyttja folks öden och vad man väljer att tjäna pengar på.

I övrigt har det varit en rätt stressig dag, med bvc i morse (förmiddags), tvättstuga på eftermiddan och nu väntas middagsgäster till kvällen. Bvc gick bra, hon har ökat 4 hg sen födseln och vuxit två cm på längden och två runt huvudet. Distriktssköterskan konstaterade att vår dotter är helt perfekt, vilket vi ju redan visste =) Och eftersom jag vet att alla som läser här är precis lika intresserade av vårt barn som vi *not* så lägger jag upp en bonusbild på underverket =)

2 comments:

Anonymous said...

söt som en liten docka är hon, det lilla underverket:)Ni kommer att behöva ha nummerlapp utanför dörren när hon blir större så pojkarna får stå på kö. mams

Anonymous said...

måste gå in och skratta lite här också...klart vi är lika intresserade som ni... är så glad och tacksam över att du lägger upp bilder.. med tanke på avståndet och att träffarna inte blir allt för ofta...=) klockren bild för övrigt...så söt=)