Wednesday, November 12, 2014

Tack och lov för torrsprayen

Tre gånger, tre personer, två olika dagar inom loppet av drygt en vecka har jag fått komplimanger för mitt hår, direkt följt av frågan om jag gjort något med det. Kul med komplimanger, men lite jobbigt att behöva svara "Jag har tvättat det..." På sistone har det hänt typ en gång var femte dag, så det är kanske inte så konstigt att folk reagerar? (Jag känner mig alltid lika nödgad att förklara att jag duschar oftare än jag tvättar håret när jag hamnar i den diskussionen...) Så kan det gå när träningen hamnar i kläm mellan förkylning jobb och familjen, då får håret också stå åt sidan.

Liksom bloggen. Jag har visst inte varit här sen i lördags, så nån vikt fick ni inte i söndags. Ni får den nu: -0.4 kg förra veckan.Vet inte riktigt vad som är vad, eftersom jag inte tränat ordentligt på rätt länge heller pga. en ond hals. Tappad muskelmassa är ju också tappad vikt, men inte lika positivt. Känner mig dock mindre "plufsig" vilket ju är positivt oavsett vad vågen visar. Viktväktarkassen från CityGross har varit bra hittills (de där två maträtterna vi hunnit testa...) Ska nog testa en kasse till innan jag bestämmer oss för om vi ska ha en prenumeration. Barnen gillade inte laxsoppan idag, men tacogrytan igår gick hem. S äter överlag dåligt just nu, så där blir det mest ris eller pasta, men om man gömmer lite fisk eller kött under ärtorna så brukar även proteinerna slinka ner utan stora protester.

Inga nya lägenheter på gång, får se om vi hinner iväg på visning på söndag. Får besök i helgen men säljarna var inte så intresserade av att öppna dörren för en tidigare visning för oss. Inte av att sälja till ett lagom pris heller verkade det som, så vi får väl se. Jag kan iofs förstå att man inte före visning tar ett bud 150 000 över utgångspris, när grannarnas lägenheter går upp både dubbelt och tredubbelt och i något enstaka fall nästan sjudubbelt (men vem lägger 4.6 miljoner på en lägenhet i Uppsala?!) Jag har iaf bestämt mig för att försöka ha lite is i magen och vänta in en lägenhet i ett område vi vill till, snarare än att desperat flytta vart som helst för att det finns en större lägenhet än den här. Vissa dagar är jag beredd att göra det, men i längden handlar det om var vi vill låta våra barn växa upp.

Nu handlar det mesta dock om morgondagen och att orka med den. Det blir en lång dag på många vis, så sängen...

1 comment:

Anonymous said...

Sitter just i typ samma sits-gah, man kliver ju på varandra & leksaker här! Man blir ju sugen på att ta första bästa större men tror mycket på känslan i det hela, den måste vara rätt! Så tummen upp för is i magen & rätt känsla (även om det känns omöjligt vissa dagar...) så kommer ett bättre boende för oss alla tillslut! Allt gott & kram!!!! Ah