Tuesday, October 25, 2011

Träning, tandläkare och ledig dag

Det blev en träningssemester trots allt, förra veckan försvann i ett moln av förrådsrensning, halsont och sovmorgon... Hade tänkt ta mig iväg idag men motivationen tröt igen. Vilket är något av ett problem, för om jag ska nå de mål för året som jag inte har nått än (antal pass och träningstimmar) så behöver jag träna tre pass och totalt 2½ timme i veckan resten av året. Det kommer bli tufft att hinna (och orka).

Idag har jag varit hos tandläkaren med E. Hon är inte ens tre och var på sitt F J Ä R D E besök! Var hos tandläkaren ca 1½ timme, på den tiden hann de droga, bedöva, dra ut tanden som E slog sönder för drygt en månad sen och som gjort mer ont på sistone, samt köpa nya byxor åt henne eftersom hon kissade på sig under tiden i tandläkarstolen... Schysst personal som sprang iväg för en sån grej :) Nästa gång hon ska dit så är det bara för att prata om trevliga saker, så hon inte får traumatiska minnen med sig! Smart :)

Hade glömt hur skönt det är att ha en ledig dag mitt i veckan (utan att behöva vara hemma med någon som är sjuk). Passade såklart på att shoppa också när jag ändå var på stan. Hade tänkt köpa en dunparka förra vintern men det blev inte av då. Sen för ett tag sen så såg jag en snygg kavaj (sån där tjock, mer som jacka än som snyggt tillbehör till schyssta byxor) som jag tänkte att jag skulle köpa när lönen droppa in. Så ni kan ju gissa hur glad jag var när BÅDA jackorna var på rea idag! Fick kavajen för halva priset och 500:- rabatt på dunjackan. Passade även på att shoppa lite hårprodukter, pärlor till E och äta lunch med världens bästaste tvååring. "Hamburgin" stod på menyn och det gick inte att förhandla... Köpte lite ramar till hennes fina teckningar också (det har börjat produceras huvudfotingar, dock bara på beställning - men lika fina ändå!)

Nu ska jag manikyrera lite innan jag sover. På återhörande!

No comments: