Saturday, October 01, 2011

Topploppet 2011

Ja, ytterligare ett mål för året (5 km under 30 minuter) är alltså uppnått, dessutom i en officiell tävling vilket gör det hela än mer tillförlitligt. Sluttiden blev 28:43 enligt hemsidan. Jag hade vart nöjd med 28:45 också ;) Mitt mål inför tävlingen var sub30, det var därför jag satsade på 5 och inte 10 km idag. Jag hade trott på nånstans mellan 29.15-29.58 så det var ju såklart väldigt roligt att det gick så bra som det gjorde!

Tyvärr har det medfört att jag hela dagen har ätit som om det inte fanns nån morgondag, med ursäkten "jag har ju ändå sprungit idag". Spelar ju ingen roll om jag springer bort 350 kalorier - om jag ändå stoppar i mig 1350 extra sen... Oh well. Det finns kanske ingen morgondag, vem vet...

Och med 75% av året avklarat så har jag bara klarat av 71% av min planerade träningstid. Det är inte bra. Har också bara klarat av 71% av mina planerade pass. Det är ju iofs bra att de två går hand i hand, men det hade varit trevligt om de hade gått hand i hand med hur stor del av året som gått också... Dags att speeda upp tempot en aning om jag ska hinna få ihop alla 100% innan nyår!

Nu ska jag stoppa undan godispåsen och äta en morot istället. Sen ska jag kolla chick flick med Jennifer Aniston.

No comments: