Sunday, November 06, 2011

Den senaste tiden

Mina träningsmål rasar åt skogen. Att säga att en förkylning skulle kunna vara ok efter hässelbyloppet var tydligen som att be om en. Har jobbat en och en halv dag den här veckan, känns mkt produktivt... Och ang träningen så var jag för ett par veckor sen tvungen att träna tre pass och totalt två och en halv timme i veckan för att få ihop året. Just nu ligger jag ca en vecka efter o jag har fortfarande ont i halsen. Enda sättet verkar vara att ägna lunchen åt träning resten av året men jag vet inte hur kul det känns. Oh well, jag gjorde iaf vad jag kunde!

Helgen har vart lugn. Gick o la mig tidigt i fredags men kunde inte somna (dvs jag somnade ca 23, men jag antar att det ändå är någorlunda tidigt för en fredag?) E vaknade 6.51 i lördags så 7.30 satt vi o kolla på Nalle Puh o åt frukost i soffan. Sen for vi iväg på familjegympa, veckans enda träningspass o det är ju lagom mkt träning för en själv... Sen kom svägerska/syster/faster M på besök o idag gick vi på bio allihop, E älskade den nya Nalle Puh-fimlen :-)

Apropå nåt helt annat så är det snart jul! Jag ser fram emot det i år, brukar inte alltid göra det men jag fick en nytändning när E föddes. Vad önskar ni er mest av allt (o då menar jag reella julklappar, inte fred på jorden o sånt tjafs)?

2 comments:

mamsen said...

Ny kamera, glassmaskin (obh nordica),shelfshelf, klädd är alltid trevligt :) Behöver du fler förslag?

mamsen said...

Kläder skulle det förstås stå i förra inlägget;)