Saturday, November 19, 2011

skitfredag

Gårdagen började i ångestens tecken: punktering på vägen ut ur garaget. Och vi pratar inte pyspunka, utan köra på vass kant och helt platt däck-punka. Eftersom planen var att åka till Gbg på eftermiddan så var ju timingen sådär (om det nu nånsin kan räknas som bra timing att behöva köpa nytt däck en månad innan jul?) Bytte däck och var väldigt tacksam för min väldigt självständiga period i 20-25-årsåldern när jag passade på att lära mig det. Sen åkte jag o köpte ett nytt däck, fick det monterat o klart o hann till jobbet bara drygt en timme sen - ungefär lika sen som om jag hade skitit i att byta däcket o gått direkt till bussen istället! Efter jobbet packade jag in väskorna o familjen o vi kom iväg till Götet. Något försenade pga en olycka inkl omväg genom skogarna mellan Västerås o Köping, men bättre sent än inte alls som mamma brukar resonera när halkan smyger sig på.

Idag har jag, E och Ja vart på julmarknad på Liseberg. Hög mysfaktor som vägde upp gårdagens bekymmer! E var lite rädd för de stora gröna kaninerna men önskade sig en liten kanin av Tomten. Sen tjatade hon sig blå om den där kaninen tills vi hittade en souvenirshop...

Ska bli spännande att se vad morgondagen har att erbjuda. På måndag hägrar Ullared. Återkommer med rapport därifrån o foton från hela helgen när vi kommer hem.

No comments: