Friday, June 27, 2008

Är det verkligen ett jobb?

Jag stör mig fortfarande på att jag inte kan vara inloggad på bloggen och mailen samtidigt. I övrigt sitter jag här med ett glas färskpressad juice och funderar på vem som ska pressa ett till åt mig... A e på jobb och jag e trött... Skräpet som satt under min M-knapp för några månader sedan har nu flyttat sig till J. Störigt.

Har jobbat idag. Eller "jobbat" snarare. Var på delvis obevakad hempermission med en kille, vilket resulterade i att jag satt o va trevlig med familjen hans i ca en timme, sen lämnade jag dom själva. Och åkte till Shoppingcentret istället... Fick med mig ett par jeans hem. Det är minsann inte varje dag man får betalt för att shoppa på arbetstid... :)

Efter jobbet åkte jag till varenda sportbutik i Uppsala, förutom dom jag va i igår, och hittade ÄNTLIGEN ett par skor som jag har letat efter. Eller nästan iaf. Jag har sett dom förut, men inte köpt därför att jag hellre ville ha Puma än Nike. Men när jag nu inte har hittat några Puma i samma modell som mina förra, trots fyra månaders intensivt letande, gav jag upp och köpte ett par typ identiska fast Nike istället. Och igår köpte jag en tröja och ett par skor, samt fick en tröja av A som han tyckte passade på mig. Jag sa inte emot :) Shopping makes me happy...

Ikväll ska jag titta på Jönssonligan. Av nån anledning kändes det som att Jönssonligan = chips, antar att det är ett sånt där minne från barndomen som spökar... Hur som helst så blir det inga chips, på sistone har jag mått illa bara av tanken, vilket ju är väldigt skönt eftersom jag tidigare kunnat klämma i mig alldeles för mycket. Ska nog pressa lite mer juice istället... Och kanske äta lite kaktus-lime-sorbet. Eller så inte.

Imorrn ska vi hälsa på svägerska M och hennes An, trevligt :) På söndag ska jag jobba igen, är det inte slut på helgjobb snart?! Nästa helg blir det Åland me Ah, vi ska hälsa på L för en tjejhelg. Undrar hur vi ska få plats tre personer i hennes etta på 26 kvadrat? Jaja, det där ordnar sig nog...

Nu ska jag göra juice, kanske en macka som grädde på moset... Istället för chips liks. Åt trots allt väldigt lite till middag, sååå gott va det inte... Sen ska jag fixa naglarna. Over and out!

1 comment:

littlestaar said...

kul för dig att shoppa på arbetstid...ungefär som för mig att sitta och sola på gården! :-)
Om vi ska åka på fedag får det bli senaste turen, jag slutar halv fem...kan säkert tigga skjuts till grisslehamn eller så tar jag bussen!!! vi höres under veckan, ha en trevlig lördagskväll och söndag! Puss!