Friday, June 06, 2008

tålamod

Vissa dagar är bättre än andra. Den här dan började ganska bra, inte en bil på vägen till jobbet, dom enda man såg ute va studenter på väg hem från gårdagens festande, solen lyste och allt va frid o fröjd. Väl på jobbet tog d nästan en halvtimme innan första killarna kom upp, vilket är mycket för att vara mitt jobb. Dom städade på förmiddan, jobbade på bra, sen gick dom ut o badade i den uppblåsbara 5000-literspoolen utanför huset. Allt va bra utom en kille som va förbannad på mig och till slut tappade jag tålamodet, när han stod bredvid mig och pratade med en annan personal om mig. Sa till han att han kunde prata direkt med mig om han hade problem med mig. Och OM han hade! Jag hade ju sagt till han att använda varmt vatten istället för kallt när han skulle städa golvet... Vilka i-landsbekymmer! Hur som helst så pratade vi om det och skiljdes som "vänner" eller vad man nu är när han sitter inne och jag är personal.

Åkte hem i en jättevarm bil som värmereglaget inte fungerar i. Temperaturen inuti bilen är fullständigt beroende av temperaturen utanför bilen. Måste få d där fixat snarast! Tänkte att jag sku ställa in bilen i ett svalt garage åtminstone när jag kom hem, men tji fick jag för garageporten gick inte att öppna. Låssmeden trodde han skulle kunna komma strax efter fem, jag hoppas han kan fixa d...

Solen är fantastisk, ska njuta av den i helgen, men sen nästa vecka får den gärna lugna ner sig lite. D e ju trots allt inte medelhavet vi bor vid, även om en viss resebyrå påstår i sin reklam att d bästa med både sthlm och uppsala e just att dom ligger så nära medelhavet... snart kan man ju börja undra! Tyvärr för resebyrån så behövs ju inte dom om vi nu är så nära...

Fast snart är jag sugen på en resa! Gärna till kroatien eller nyc, kan inte riktigt bestämma mig för vilket... Vi har pratat om att kanske åka iväg till nyc me Ja och CF i höst, får se om d blir av eller inte... Hur som helst, nu ska jag ägna mig åt nåt annat en stund, uppsatsen kanske... :/ Over and out!

2 comments:

littlestaar said...

what a coincidence...mam & ja fundrar oxå på att besöka kroatien, har ju hört de e ett toppenställe...
Epilatorn fungerade jättebra & det gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde...hur skönt som helst med släta ben!!! :-)
Puss på dig min vän!

littlestaar said...

Helgen vecka 27, säger du?!? Hälsa på L?!? Jag e ledig, ska bara kolla me killen också... svarar definitivt senare i veckan, ha e borta några dagar nu... Ha d gott! :-)