Wednesday, June 11, 2008

Tv-tablå

Vissa dagar kan man ju undra va d går för skit på tv, när porrfiltret i datorn stänger ner hela internet när man försöker komma in på tv-tablå-sidan...! D e väl dom där Frusna männen o Ensamma mammorna som snuskar till d förstås...

Har vart en mysig dag idag, hade en bra dag på jobbet om än något intensiv. Två killar som gick intro med mig så idag har jag typ pratat oavbrutet om allt som man kan behöva veta när man jobbar hos oss. Får se hur mycket dom kommer ihåg imorrn... :) Efter jobbet for jag in till stan o träffa E. Vi fick stå utanför Åhléns o vänta på Jo huuur länge som heslt! Jo hade låst in sin mobil i en kompis lägenhet o sen slängt in nycklarna i brevlådan, så den hade hon inte på sig. Dessutom va hon en halvtimme sen när hon väl fick tag på en telefon för att ringa o säga att hon va på väg... Då va vi kalla o lite småirriterade... Tog en fika på Waynes innan vi gick iväg för att hämta Jo's förlovningsringar. Inne i butiken fick E spatt och när karln som ägde butiken berättade att dom flesta som kommer in o provar ringar faks e karlar så bad E att han skulle lämna hennes nummer till nästa kille som kommer in o tittar på dyra ringar... Vad gör man inte för att slippa va ensam... :)

En annan trevlig överraskning va att mitt bodybutter som M har köpt i USA (eftersom det är billigare där än här) blev gratis för mig. Han tyckte jag förtjänade en present o d tackar man ju inte nej till... :) I övrigt har senaste veckan vart full av överraskningar, nästan varje gång jag har tittat in på Ah's blogg har d funnits nya inlägg... *hint hint* ;)

Eftersom alla andra skriver om EM så känner jag inte att jag behöver göra det. Alla vet ju ändå hur matchen gick igår... Själv orkade jag bara med första halvlek tyvärr, va så vaaaansinnigt trött sen så jag gick o la mig o missa målen. Nu ska jag titta på Vänner o när A kommer hem om nån timme ska jag se till att han hjälper mig med min uppsats. NÅN gång måste den väl kunna bli klar, även om d inte känns så just nu... :( Over and out!

2 comments:

littlestaar said...

Fråga; hur såg dina ben ut första gången du epilerade?!? Fick du med alla strån?!? I'm new in the area! :-)

littlestaar said...

oops, jag skrev min senaste kommentar på "tålamod"...!