Sunday, August 06, 2017

Kraftprov

Hej hej hallå Dagboken!

Hur mår du? Jag mår bra idag. Det är söndag idag och jag har varit ledig två dagar, men imorgon ska jag jobba igen. Igår handlade jag nya gympakläder med E, hon börjar skolan igen snart. Hon fick två par tights och två t-shirts. Hon fick välja själv och jag fick betala. Just det, hon fick nya skor också. På kvällen åt vi tacos och sen sprang jag två mil. Det tog två timmar och tre minuter och nio sekunder. Snart ska jag springa nånting som kallas Halvmaran. Då springer man 21.1 km. Det du Dagboken! Jag ska springa den tillsammans med min kompis JoA. Jag tror hon kommer vara snabbare än jag, vad tror du?

I fredags fick jag veta att jag kom in på Kriminolgi A I. Den går på halvfart, distans i höst. Jag stod på fjärde reserv innan. Jag hade kommit in på Rättspsykologi A, men jag tackade nej till den för jag vill hellre läsa kriminologi.

Idag har jag i alla fall varit och handlat en ny matta till vardagsrummet. Fikade med S också. Och köpte en present till A, för vi hade vår tioåriga bröllopsdag i fredags och då när vi gick ut och åt middag allihop så hade han köpt ett par örhängen till mig och jag hade inte köpt någon present till honom, för jag tänkte att vi inte behövde det eftersom vi var i Paris nyss. Men då hade han i alla fall köpt de där örhängena till mig, så då köpte jag whiskyglas åt honom idag. De är lite runda under, det tyckte E var jättekonstigt.

Nu ska jag titta på Dexter. Ha det bra Dagboken, vi hörs igen!

No comments: