Tuesday, August 23, 2016

Paradis

När två av ens favoritförfattare, Ahnhem & Kepler, planerar att ge ut varsin bok i slutet av oktober så är det ju väldigt lockande att ta ledigt en vecka i november. JoA föreslog att vi kunde kalla det fortbildning, en studie i mäns våld mot kvinnor, och fakturera varandras arbetsgivare för kursen. Haha, yes please! Om det krävs så kan jag till och med skriva en rapport på det.

Förra veckan läste jag Wennstams senaste, Skymningsflickan. Mycket viktig bok, som alla gymnasieungdomar borde läsa. Jag ska se till att mina gör det iaf.

"Vad är Paradiset?" undrade sjuåringen innan läggdags. Jag försökte beskriva det som en fantastisk, härlig plats där det inte finns något dåligt. "Som Gröna Lund! Och Legoland!" Ja, precis så. När du dör hamnar du på Gröna Lund, älskade lilla vän :)

Hade tänkt springa ett lite längre pass ikväll, behöver fortfarande nöta en del för att orka hela vägen in i mål om ett par veckor. Men med så pass dålig sömn att jag knappt orkade hålla mig vaken i bilen hem så sköt jag upp det till imorgon. Återstår att se om jag sover bättre (eller åtminstone mer) i natt. Nu ska jag iaf borsta tänderna o knyta mig, för att försöka optimera chanserna.

No comments: