Monday, June 06, 2016

Möhoppa

Resten av veckan - inklusive ledig måndag - rann iväg fortare än kvickt. Var som sagt i Västerås onsdag-torsdag och fredagen jobbade jag. I lördags vara jag på möhippa, vilket var en oerhört trevlig tillställning på alla sätt och vis. Inledde dagen på Centralbadet i Stockholm (efter att ha överraskat den sovande, blivande bruden i hennes föräldrahem osv). Därefter blev det picknick i Berzelii Park, till det rytmiska dunkandet av 13 528 par fötter som sprang Marathon alldeles intill. Ett par timmar på Hallwylska palatset och sen lite kaffe utanför Hedvig Eleonora kyrka, där ett pågående bröllop spädde på romantiken och nerverna. Därefter Afternoon Tea på Grand Hôtel, en ny upplevelse för mig (jag har länge velat gå dit) och mycket trevligt! Bortsett från den lite höga ljudnivån i lokalen så kändes det lyxigt, både lokalerna och utförandet. Folk som sprang omkring med te i silverkannor och fyllde på stup i kvarten, fint upplagda fat med både skagen-snittar och biskvier. Alldeles för proppmätt efter hälften, så jag smakade aldrig på de där små jordgubbssnittarna som såg så makalöst fina ut... Grämer mig lite, men hade inte njutit av dem ändå. För mig slutade kvällen sedan med bowling (där jag vann båda mina serier, mot varierade motståndare). De som orkade fortsatte till Gondolen för drinkar, men eftersom jag ändå hade bilen att ta hem så hoppade jag den biten. När alla fått chansen att välja om de vill publiceras eller inte så ska jag försöka lägga upp någon bild eller två. (Det var ungefär så många jag fick till).

Igår var jag helt slut, kände mig förstörd i hela kroppen och orkade knappt hålla ögonen öppna ens när vi gick för att köpa kostym till A. Så. Sjukt. Trött. Vet inte om det var lördagen som tog ut sin rätt, eller bara tre veckor utan sovmorgon. Överlevde dock, mycket tack vare vetskapen om att det fanns en ledig dag kvar. Idag har jag varit piggare (men så var ju ingen vaken före 8.30 heller). Har hängt i lekparken med barnen och hunnit med en runda på IKEA, nationaldagen till ära. Ett pass BodyPump också, har inte hunnit träna alls sen jag körde det förra måndagen. La på lite mer vikt på ben och axlar, sen orkade jag knappt gå uppför trapporna hemma eller tvätta håret på E. Efter middag och dusch känner jag mig som lite mer människa och ligger nu nerbäddad, lyssnar på Queen och gör mig redo för en tredagarsvecka på kontoret, med lite privata bestyr på onsdag, en utekväll på fredag och sen en obokad helg. Minns knappt när det hände senast, våren har varit lika fullspäckad som alltid.

Nu på kvällen fick jag ett mess på telefonen, från ett okänt nummer som skrev "Köp Den!!!!!" Jag skrev tillbaka och undrade vem som tyckte jag skulle köpa vad, men fick inget svar på det. Nyfiken som jag är så googlade jag numret - och fick träff på brorsans svärfar. Jag vet fortfarande inte om han aktivt försökte nå just mig, eller om det var en lyckträff att han råkade skicka fel och hamnade hos mig. Mig veterligen har jag aldrig delat ut mitt nummer till honom och jag hade definitivt inte hans sparat iaf. Svägerskan skulle hälsa vidare att jag undrar vad det är han tycker jag ska köpa, eftersom han som sagt inte talade om det själv :)

Nu hörrni, tänker jag sova. Förhoppningsvis hörs vi till veckan.

1 comment:

mamsen said...

Han tyckte du skulle köpa en stor röd Cadillac -67.