Thursday, June 09, 2016

Ambivalens

Rent generellt skulle jag säga att jag är rätt duktig på att ta rationella beslut, grundade på sakliga efterforskningar och fakta. Men sen ibland, i mer eller mindre livsavgörande beslut, så kommer den där magkänslan och ställer till det. När det sakliga säger en sak och magen en annan, då blir det väldigt svårt att ta rätt beslut. Jag behöver ägna helgen åt att fundera på både ett och annat.

Missade både förskolans sommarfest igår och skolavslutningen i morse, har varit borta så pass mycket från jobbet på sistone att jag inte riktigt kunde vara borta en förmiddag till med bara två veckor kvar till semestern. A fick åka direkt ifrån jobbet istället, till E's stora förtjusning. Efter jobbet inleddes veckans långhelg med sommarlovsmiddag på grekisk restaurang med hela familjen. Mys < 3  S talade om att hans souvlaki var "till och med godare än rostbiff!". Finsmakare minsann...

Imorgon är vi lediga allihop, tänkte klämma in både träning, 4-årskontroll på BVC och en AW. På lördag planerar vi för Angry Birds på bio. Men just nu laddar jag för sängen. Holy macarony så trött jag varit det senaste dygnet! Godnatt.

No comments: