Tuesday, December 29, 2015

Skörheten

Ni vet hur livet blir extra skört vissa dagar? I måndags var en sån dag, när vi fick veta att en inte lastgammal medarbetare fått en hjärtattack på julafton. Som tur var befann han sig tillsammans med sin familj för att fira jul, istället för i en bil på väg hem från jobbet som väl annars är rimligt en torsdagseftermiddag. Han hann in till sjukhus i tid och blev direkt opererad, ligger nu kvar för observation ett tag. Vi står inte varandra särskilt nära alls, men man blir ändå påmind om hur snabbt allt liksom kan ta slut från en dag till en annan.

Träningsfri dag idag, men jag känner ändå att I'm on a roll just nu. Det flyter så himla bra. Jag tror det delvis beror på att barnen har jullov, de måste inte i säng på samma sätt på kvällarna och det gör det lite enklare för mig att hinna iväg. Ser fram emot att trängas med alla nyårslöften ett par veckor framöver... Om jag av nån anledning skulle behöva sluta springa (t.ex. skador) så skulle jag nog kunna hitta en alternativ träningsform som jag kan trivas med, men ingenting kommer nånsin kunna ge mig samma frihet som att bara snöra på ett par skor och springa tills benen inte orkar längre. Jag är all for terapi, men löpning är inte att underskatta när det gäller att reda ut krångliga tankar i sitt eget huvud.

Nu är jag mer än lovligt trött och imorgon förväntas jag luncha o spela biljard med killarna, så nu är det gonatt för min del!

No comments: