Thursday, December 31, 2015

Mat. Och jobb. Om man nu kan kalla det jobb. Lite träning också.

Bra morgon. Klev upp lite tidigare för att hinna slå igång den här skönheten innan jobbet. 


Slängde ihop en kalops, som sen stod o puttrade tills jag behagade komma hem (vilket dagen till ära var redan strax efter 15). Fick grytan i julklapp o har använt den två gånger hittills. Båda gångerna har köttet blivit fantastiskt mört, nästan smälter i munnen. E åt två stora portioner idag och var überlycklig att köttet var "trådigt", som det ju blir när det är så där mört att det liksom ramlar isär av sig självt. Aldrig mera segt och tråkigt kött!

Gick ju upp tidigare enbart i syfte att förbereda maten, men blev klar med allt annat (dvs kläder och mascara) tidigare också, så jag hann svänga in på macken för att tanka när jag var på väg. Eftersom jag ändå var så tidig passade jag på att köpa en kaffe och en tvätt också, sen satt jag i biltvätten med min kaffe i 6 minuter eller vad ett program kan ta. Kändes lyxigare än vad det kanske egentligen var...

Bra dag på jobbet, biljard o bowling med Grabbarna Grus på schemat idag. Vissa dagar har jag svårt att ta mitt jobb på allvar... Galet kul iaf. Efter gedigen kalopsmiddag blev det dubbelpass på gymmet, CX & BodyPump. Har kommit på att det är SJUKT skönt att dra på kompressionstightsen efter ett hårt pass! (Helst bör man ju inte ha använt dem under passet, för optimal fräschör). Så nu sitter jag här med dem på och en kopp te. Tänkte streama nånting innan jag sover, men jag är klar med Bron så jag vet inte riktigt vad... Vad har ni att rekommendera?

4 comments:

AnnieeG said...

Vad använder du för kompressionstights?

Jess said...

2xu. Har ett par fr Soc också, men de är inte lika bra. Lite för stora också, kanske skulle funka bättre i en mindre storlek?

Jess said...
This comment has been removed by the author.
AnnieeG said...

Ok. Jag har både från Asics och 2Xu, gillar båda men upplever dem som snäppet stora. Får skaffa ett par i rätt size. De ser ju alltid ut som barbietights på galgen, så jag fegar och tar den större storleken. :-)