Thursday, April 29, 2010

Slutet gott...

Telefonen är upphittad!

Nu är jag väl kanske inte världens flitigaste bloggare, men det känns ändå svårt att tro att jag för fem år sen inte var särskilt "pro blog". Sen dess har det hamnat både ett och annat mer eller mindre personligt här!

Vi har fått dagisplats till E, tvärs över gatan med start i augusti! Perfekt på alla sätt och vis :) Detta innebär att jag tar semester i augusti och börjar jobba i september. Och apropå det så måste jag in på FK's hemsida o fylla i fler dagar så jag får några pengar i sommar... (Snälla, lägg informationen i eran care box. Sen kan ni sätta den på en hylla långt upp och glömma den...)

Det finns nackdelar med att sova 15 timmar på natten och sen 1½ mitt på dan. Ett exempel på en sån nackdel är att det blir VÄLDIGT svårt att sova på kvällen. Det i sin tur får ytterligare en nackdel som följd: Föräldrar som blir less. Hur svårt ska det egentligen va att sova innan klockan är elva, när man bara är ett år?! Suck.

Eftersom klockan blev sent för E så blev den ännu senare för mig, så det blir inte längre än så här. Ska bli skönt att börja jobba i höst, för då MÅSTE jag få ordning på dygnet och sömnen!

No comments: