Sunday, April 11, 2010

Livet

En kopp te och ett blogginlägg får avsluta en långtråkig vecka med trevligt slut. Måndag-torsdag var inte så produktiva i mitt o E's liv, det enda som hände var att jag A) pratade med försäkringsbolaget och skickade in lite papper ang. de stulna hjulen och B) fick hem polisanmälan, som naturligtvis innehöll fel som jag var tvungen att rätta till innan jag kan skicka in pappret till försäkringsbolaget, så nu tar det väl typ en vecka till innan jag kan komplettera = inga nya hjul innan de ska vara bytta på torsdag. Risken finns att jag o E inte tar oss till Sthlm i helgen som planerat, men jag återkommer till berörda parter om detta! (går ju alltid att fråga farbror blå om man kan få dispens med tanke på att det finns en aktuell anmälan inne... eller köra ändå o hoppas på det bästa! eller hoppas på vinterväglag, peppar peppar... eller så klart hoppas att försäkringsbolaget ger mig nya hjul i tid!) Hur som helst, veckan var tråkig men helgen desto roligare. I fredags var vi på öppna förskolan o lekte o sjöng. I lördags var vi i kyrkan hela familjen och idag var vi där igen innan vi for på kalas.

"Undvik vägavvikt" sa A idag, när han satt bakom ratten på väg till härliga vänner i Eskilstuna. "Vad betyder det?" Eh, ja, det kan man ju fråga sig... När jag tittade på skylten stod det "Underkylt vägavsnitt" (över en bro) och man kan ju fråga sig hur mycket körkort A bör ha om han inte kan läsa skyltarna själv... :/ Min farmors mosters man var på det viset på sin ålders höst, han kunde inte åka nånstans utan frugan för han behövde nån som såg skyltarna åt honom! Härligt med såna medtrafikanter... (För alla oroliga så är han inte längre i livet och kör således inte bil på våra vägar längre). Med en vägtemperatur på härliga 10 celsius var det dock inte så stor risk för underkylt och vi tog oss hela vägen utan större fadäser.

Imorgon är det dags att ta tag i träningen igen, den tog visst två veckors påsklov... Hu! Veckan som ligger framför blir nog rätt intensiv för mig o lilla E, med träning, museum + lunch med småvännerna och deras mammor, mera träning (som sagt, två veckor, inte okej...) och förhoppningsvis då Sthlm i helgen. Där ska vi både leka med kompisar, träffa min farmor och hälsa på mina föräldrar (som sitter barnvakt på lördag så jag får en tjejkväll, hurra!). Låter som att nästa vecka måste bli lugn...

Nu är visst AIK tillbaka i Elitserien, härligt! Då kanske Modo har chansen att vinna nån match på Hovet nästa säsong, hurra! :) Nu ska jag avsluta kvällen med lite mail som ska skickas och sen slöa lite innan sängen. Är inte riktigt trött än, men jag kommer väl bli imorrn om jag inte skärper mig... Gonatt!

2 comments:

mamsen said...

Hoppas verkligen att ni kan komma. Jag ser j fram mot att vara med E:D

littlestaar said...

Jag hoppsas oxå ni kan komma- ser fram emot att träffa både E & dig samt vår tjejkväll! :)