Tuesday, December 01, 2009

Behandlingssekreterare?

Ja, nu när annonsen är ute på arbetsförmedlingen och offentligajobb så är det väl officiellt nog för att kläcka ur sig här: Jag har sökt nytt jobb. Eller snarare ny tjänst på jobbet. Det är en tjänst som min chef har sagt i två år att hon vill att jag ska ha, men det har inte funnits pengar till en sån tjänst förut. Men nu som genom ett trollslag mitt i finanskrisen så finns det tydligen pengar till den och när chefen säger åt mig att söka så gör jag det. Så sent som för ett par veckor sedan så sa jag till A att jag inte är sugen på att gå tillbaka till kvälls- och helgjobb när E börjar på dagis, så förutom att det är en ny utmaning så passar det mig väldans bra med kontorstider... Nu har jag ju visserligen inte fått tjänsten och det finns ju inga hundraprocentiga garantier även om jag (och alla mina kollegor) räknar med att jag får den... Så håll tummar och tår en stund är ni snälla! Ansökningstiden går ut 17e december, sen är det bara att vänta en stund till.

Jag o E fick som sagt våra vaccinsprutor igår, med en värkande arm och en natt med feber som följd. Armen var min och febern stod E för. Men idag har det varit full fart framåt igen, jag tror vi måste låta henne börja sporta när hon blir lite större så att hon får utlopp för all energi. Fotbollarna är ju populära att leka med iaf... Imorgon hägrar babysång i pingstkyrkan, sen om vädret tillåter så blir det en promenad hem efter lunchen. Idag var det fint, men det hade jag ju inget för eftersom jag ville hålla E hemma en feberfri dag innan jag släpar ut henne... Slutade med att jag hamnade på gymmet med senaste numret av Vi Föräldrar istället, tycker det är så smidigt att ha nåt att läsa när man cyklar/trappar/springer. iPoden glömde jag dock hemma. På torsdag funderar jag på ett Core-pass, men det ligger lite väl sent på kvällen för att funka optimalt med resten av familjen. Vi får se, kanske blir nåt annat på torsdag och Core nån annan dag när det finns ett tidigare pass. Nu ska jag snart hoppa i säng, är ju så groteskt trött på mornarna, fast E sover ca 6-8 timmar i sträck, äter lite välling och sen sover lika länge till. Hon vaknar sällan före 9 så jag har absolut ingenting att klaga på, men det är svårt att komma upp ändå. Hur som, ska vi till babysången imorgon så lär vi kliva upp vare sig jag vill eller inte. Gonatt!

3 comments:

www.mewertzaxelsson.blogspot.com. said...

Så roligt att du kan få ett så bra jobb, men så bra tider.

Vi får tacka, Jesus Kristus för att du får det. Han vet det bästa för oss alla.

Lycka till! Axels mamma Maritha.

Jag vet en sak jag skulle vilja ge Ester, när hon fyller 1 år.
Om nu ingen annan hinner före med just det.

littlestaar said...

Spännande med nytt jobb, men du ska väl vara ledig ett tag till?!? :)
Skulle vi förresten ses innan jul eller hur var det?!? Då måste vi nog skynda på... :) KRAM!

Jossan said...

ååhhh...precis som du ville=) jag och tomas ska be...=)gött att höra att Ester sover också som hon ska=)... lägg upp lite bilder också...:)