Monday, April 27, 2009

Body shop, my love!

Jag vart så glad över att få lön igen att jag var tvungen att unna mig och E en shopping spree idag. Vi kom iväg strax efter två på eftermiddan, efter att ha gjort klart tvätten. Först träffade vi några av E's små kompisar och åt lite med dom, sen gick vi på stan från fyra och kom hem vid strax före sju. Då åt vi och sen åkte vi iväg igen för att hitta en elvisp... Båda våra gick sönder för ett par veckor sen och jag hade siktat in mig på en chilli-röd från OBH Nordica, men efter fem affärer där den inte fanns gav jag till slut upp och köpte en vanlig vit på Coop... Trist javisst, men men... Till dagens fynd hör ett par sommarbyxor och en jättesöt body till E, ett par finfina skor till mig själv, en bunt lyx från Body Shop och lite småplock i form av strumpor, skärp, leggings etc.

Body Shop är en livsfarlig affär, framför allt när man är sugen på att shoppa. Kassörskan erkände idag att hon hade gått en kurs i kundpsykologi... Varje gång jag går in i den butiken så går jag därifrån med mycket mer än vad jag hade tänkt mig från början! Idag skulle jag bara köpa en hudkräm till E, men gick därifrån med en handkräm, en hudkräm och en duschkräm till mig själv också... Trots att jag hade ett "3 för 2"-erbjudande och 30% rabatt på den ena produkten landade notan långt över vad jag hade föresatt mig... A kommer väl storkna när han får veta att jag har köpt hudkräm till E för över 200, men jag får argumentera med att den är dryg och otroligt bra! (Jag har redan testat den på hennes torra lilla kropp). Babyolja i all ära, men den vi har kommer inte ens i närheten av hur mjuk hon är just nu... Mys!

Nu ska jag avsluta det här inlägget, sen ska jag skapa ett till med dom senaste bilderna på E. Det har blivit en del som jag inte har hunnit med att ladda upp, dags att ta tag i det nu! Sen tror jag det är dags för ett kvällsdopp för lilla E...

1 comment:

Jossan said...

=) vi gillar uppdatering=)