Thursday, September 25, 2008

Desperate housewife

Så där ja, med lite ringa och tjata så kommer man ganska långt. Fick min HP beviljad idag, så från och med nu är jag hemmafru på heltid. Känns konstigt... Nog för att jag kommer ha att göra ändå, med ett par utbildningar att avsluta och sen en c-uppsats att skriva, men att inte gå till jobbet "varje" dag... Jaja, det är väl for the best på alla sätt och vis.

Började den här lediga tiden på bästa hemmafru-vis med att luncha på stan med ett par andra gravida tjejer och sen shoppa. Kommer väl inte hålla i längden att göra så, men det kan ju va kul för en dag iaf... Imorrn ska jag försöka få tag i handledaren och se hur vi ska gå vidare... Skickade ett mail till han för två veckor sen och frågade efter hans telefonnummer samt vilken tid som skulle passa honom att jag ringde, men han har inte svarat än, så han kanske inte vill att jag ska ringa egentligen... Hur eller hur, nu ska jag äta middag!

Nån som har några tankar om vad vi kan hitta på i helgen?

2 comments:

AnnieeG said...

Ni kan åka till stan och titta på Lidingöloppet, eller åka till Husbykyrkan och va med på Mattias Martinsons lovsångskonferans! Det var mitt bidrag till helgförslagen. :-) Konferensen är för övrigt gratis. (nu när du varit på stan och shoppat, menar jag ;-)

Meta said...

Hoppas ni valde rätt, det är lätt i mitt tycke, lovsångskonferens,
förstås.
I dag Måndag har jag lovsångskonferens för mig själv.
Jag älskar att lova Herren, med lovsång. Det är absolut "kicken"
för mig. I kärlek, Marita.