Sunday, May 04, 2008

Fire!!

På två dar har jag nu råkat ut för två brandalarm. Det första va på jobbet igår, när killarna hade tänt en brasa i öppna spisen. Det blev lite för varmt och sensorn kände av. Av nån anledning hade ingen nånsin visat mig var man stänger av och ensam som jag va på avdelningen vid tillfället så blev d lite smått panikartat i hela kroppen... Ringde chefen o hon va snäll och förklara hur man gjorde.

Det andra brandlarmet gick ikväll. Vi har vart iväg på ett bröllop och serverat hela dan och nånstans mellan tårta o snacks gick larmet igång. Det larmet var direktkopplat till brandkåren, som va där på bokstavligt talat två röda. Tror inte ens d tog fem minuter! Ingen fattade nånting och det var ett smått enerverande ringande. Det visade sig att larmet kom från pastorsexpeditionen som låg i huset bredvid församlingsgården där vi va. Så brandmännen tog sig in där och då passade dom på att sätta igång inbrottslarmet istället... Som tur va så kom d inga poliser :)

Annars har veckan flutit på rätt bra. Valborg blev lugn me lite tjejmiddag o lite brasa. I måndags va vi på Andalucia i Sthlm o firade svägerskans 30-årsdag. Tur hon verkar så ung, så man slipper nojan... :) I övrigt har jag mest jobbat men inte slitit så mycket... :)

För att orka underhålla Ja & C-F imorrn e d nog dags att knoppa på en stund... Tjing tjong, fiskbuljong!

No comments: