Wednesday, January 02, 2008

Gott nytt år

Jaha, så va d nytt år igen då. Nytt år, nya öden och äventyr, sorger ochglädjeämnen och framförallt just nu "nytt" jobb. Känns som en skön start på året :)

Nyår firades hos Ja utanför Örebro. Vi for dit i söndags, jag, A, E o Jo i en liten Ka. Trångt värre! Men fram kom vi. Runt tiotiden på söndag kväll insåg jag att jag inte hittade mina p-piller och eftersom vi inte planerar barn än på ett tag så blev det en aning dramatiskt. På måndagen for jag ner till apoteket i byn (eftersom det här va utanför Örebro). Dom hade tyvärr inte rätt sort inne, men var väldigt hjälpsamma och kollade upp var dom fanns inne i någorlunda närområde samt öppettider på det apoteket, eftersom d trots allt var nyårsafton. D hela slutade med att jag fick fara inte mindre än fyra mil enkel väg för att få tag på en ny karta!

Efter den lilla fadäsen badade vi bastu och lagade nyårsmiddag, bytte om och fixade hår och smink och allt sånt där. 10 personer blev vi till middagen, men 2 av dom for hem innan midnatt, tråkmånsar! Vi andra var kvar tills idag och ägnade natten åt att bränna lite raketer, dansa, prata, spela spel och slutligen "kolla" på film. Jag somnade på soffan, kvart över ett! A väckte mig vid 2-tiden och jag gick o la mig i sängen istället.

Idag har större delen av dagen gått åt till att sitta i bilen. Inte mindre än fem timmar tog det hem, inklusive en kaffe, en tankning, en lunch och ett frukostinköpsstopp på Ica på vägen. Skulle fylla på spolarvätska oxå, men eftersom vi höll på att göra 17 saker samtidigt just då så glömde jag att spä ut den med vatten, så d måste jag göra imorrn på vägen till jobbet. Idag gick d ju bra eftersom d regnade/snöade hela dan så rutan höll sig oskitig ändå...

Min Space-knapp har lagt av, så nu e jag less på d här. Tar för mycket tid att bråka med den. Ska gå och bråka lite med A's dator istället, se om jag kan få gjort en grej där som inte funkar på min dator... God fortsättning!

No comments: