Friday, September 29, 2017

Kort summering av veckan

Jösses Amalia vilken vecka! Hjärnskakningen är borta, tack och lov. Allt snurrar dock fortfarande i nån dimma, eftersom jag aldrig hinner sova; natten mellan onsdag-torsdag vaknade jag vid 01.30 och kunde inte somna om. Vid 02.45 ropade S från sitt rum och undrade om det var morgon än. Han hade ont i öron och hals och kunde inte heller sova. Jag härjade på med nässpray och Alvedon och försökte sova bredvid S en stund. Det gick inte alls. Efter nån halvtimme vaknade även A och eftersom han ändå skulle vara ledig dagen efter fick han ta resten av natten. Det verkade gå sådär, av facebook-status att döma. 04.19 var S fortfarande vaken, uppe och lekte med bilar... Jag för min del somnade om efter närmare två vakna timmar, vilket var välbehövligt. 

Torsdagen avslutades med lönesamtal, som väl gick ungefär som förväntat (kanske till och med lite bättre). Därefter en liten aw i MoS för att fira av en kollega som går vidare till nya äventyr på måndag. Trött som en gnu bestämde jag mig för att åka hem strax efter 20. Det gick bra ända till Ulriksdal, där blev vi sittande i nästan två timmar p.g.a. "obehörig i spårområdet". Min erfarenhet säger mig att det inte brukar ta så lång tid med spårspring och jag gissar att någon hoppat :( Fick tag på lillebror för att be om skjuts, men han var på jobb på Grönan. Snäll som han är hörde han av sig när han var klar, men då var vi precis på väg att rulla igång igen. Kom hem två timmar senare än planerat, så mycket för att man avslutar kvällen tidigt! Omedelbums i säng och sen upp igen efter sex timmar. Knäpp i huvudet känner jag mig idag, inget fokus på nånting, rörig föreläsning och massor med kaffe och socker för att hålla mig vaken. Det gick på något magiskt vis, men tro mig, det var inte lätt.

Nu väntar jag på att barnen ska kolla klart fredagsfilmen, så jag kan gå o sova. Första inlämningsuppgiften för Kriminologin klar, så nu blir det helg. Trevliga planer för morgondagen, med Mammorna, den här gången inkluderar vi pappor och barn. I övrigt ska jag bara sova.

No comments: