Thursday, September 21, 2017

Året som försvann

Multitaskar på hög nivå just nu; telefonkö till sjukvårdsupplysningen, samtidigt som jag lyckas producera veckans andra blogginlägg. Kön rör sig ungefär sådär lagom fort som telefonköer ofta gör, men det är ju inte som Försäkringskassan, där man ibland inte ens får plats i kön. Fick ju ett slag i bakhuvudet i tisdags, vill gärna utesluta hjärnskakning. Hade inga symptom igår, men däremot idag. Mådde illa redan på morgonen. Ny nödvärnsträning innan lunch, fick avbryta p.g.a. illamående och yrsel. Låg en halvtimme i ett förråd istället och pratade familjebildning och löpning med en skadad kollega som inte heller kunde vara med. Sen har jag inte riktigt återhämtat mig under resten av dagen.

Löpträning igår (kan ev. ha förvärrat de dessförinnan icke-existerande symptomen?) och det kändes som att jag aldrig hade varit borta. Våren liksom bara gled förbi så himla fort i år! Gissningsvis med anledning av allt nytt. "Är du tillbaka nu?" frågade en tjej som jag inte minns namnet på. Sen ställde hon flera frågor om saker vi pratat om i december och jag visste inte om jag skulle känna mig hedrad eller stalkad av att hon mindes alla de där sakerna... Kändes skönt att vara tillbaka ute i spåret! Teknikintervaller hela kvällen lång. 

1177 tyckte att jag borde åka in till akuten ikväll, men A är på jobbet så jag kommer ingenstans. First thing in the morning istället. 


No comments: