Thursday, October 20, 2016

Torsdag

Lönesättande samtal idag. Blev erbjuden ett påslag som innebar att jag efter 9 år skulle ligga lägre än min nytillträdda kollega med en bråkdel av min erfarenhet. Aldrig i livet! Berättade vad jag ville ha o gav argument som att jag handlett en praktikant förra höstterminen, skrivit stora delar av en gedigen personutredning under våren, fullgjort alla mina heltidsplikter på deltidstjänst och fått mer kompetens o ansvar iom nätverksutbildningen jag gick i våras. De facto mer att göra på mindre tid alltså. Chefen kunde sträcka sig till en hundring till så att jag skulle få samma lön som nya kollegan. Jag sa som jag kände; det är att säga att min erfarenhet inte är värd nånting. Accepterade inte det budet heller. Fr.o.m. måndag ligger frågan hos facket.

Halvdagsvab när S skulle till ögonläkaren på em. BVC var lite oroliga för synen på 4-årskontrollen, så vi gjorde återbesök efter sommaren. Då var de fortfarande lite nojiga o skickade remiss. Träffade en jättegullig läkare idag, som inte tyckte att han behöver glasögon just nu men skulle skicka ny kallelse till våren.

Vab när barnen egentligen inte är sjuka är det bästa som finns! Passade på att kika lite på stan o ta en sista (?) glass för i år. Sen hann vi ändå hämta E en timme tidigare än jag brukar. 

Distanspass på kvällen, rensade skallen rätt bra. 12 km med tre fartökningsintervaller, 5.38-tempo i snitt. Nu är barnen i säng, A på jobb o jag är ensam med min nya Kepler. På återhörande!

1 comment:

Mamsen said...

Stå PÅ dig annars kommer nån annan att STÅ på dig