Tuesday, July 05, 2016

#miriamhjärtagöran

Min och Miriams väg började inte alldeles spikrakt, den där sommaren 1997. Om någon hade sagt då att hon en dag skulle bli en av mina bästa vänner och att vi skulle bo ihop i flera år, så hade jag skrattat. Men i efterhand kan jag säga att de åren var bland de bästa i mitt liv och i lördags var det som att se min extra syster gifta sig. Har varit på en del bröllop de senaste åren, de har varit både fina, roliga och härliga, men inget har haft samma emotionella dignitet som det här. Miriam idag är inte heller samma person som jag flyttade ihop med för 14 år sen (vilket väl är en naturlig del av människors utveckling), det är som att se en fågelunge knuffas ur boet, men när den väl sprider sina vingar så flyger den.

I give you: Mr & Mrs Nilsson.










På menyn stod Hälsingetapas med sill, Färilakorv, rökt ren (tror jag det var?) och lite annat smått o gott. Till varmrätt serverades hjortinnanlår med potatiskaka, kantareller o lite primörer. Sen citronsorbet till dessert. 



Den här tårthistorien fick jag ingen bra bild på direkt... Men god var den! Browniebotten, med vit chokladmousse och rabarberkompott. 




Brudvals



Full fart på dansgolvet, långt inpå småtimmarna...


... men bara brudparet kvar till sista tryckaren.



02.30. Oh, those magical summer nights!

No comments: