Friday, July 22, 2016

Friday

När man har sprungit en sub25-femma tycker jag att man kan få en bit kladdkaka. Även fast man sprang på bandet. Det krävdes en hel del pannben för att inte bryta ihop o ge upp efter två km, men det gick. Sprang i ett hyfsat jämnt femminuterstempo hela vägen, sänkte lite när jag sprungit tre o fick således höja motsvarande på slutet. Men det gick ju det också. Hade inte orkat springa vare sig längre eller snabbare, så det kändes bra.


Lallade runt i gymmet o petade på några vikter också, men jag mest bara låtsades att jag höll på med dem. Var primärt där för att jag inte orkade springa ute idag, gymmet brukar bli en bra kick i baken såna dagar. Och det gick ju alldeles som planerat.

Har hängt på stranden idag igen, med den lilla människan. Han blev lite avis när jag var där med E häromdagen, trots att han vägrar bada. Men jag ligger hellre på en filt där än sitter i sandlådan medan han gräver, så det gjorde mig ingenting. Jag badar ju inte heller så gärna. Mysigt att få lite ensamtid med ett barn i taget också, tycker jag.


No comments: