Wednesday, October 27, 2010

Ja, jag kör fortfarande med sommardäck.

Jag lyssnar ofta och gärna på radio när jag åker till och från jobbet. Inte för att jag gillar musiken, utan mer för att programledarna är ett rätt underhållande sällskap. Ett stort minus (förutom den halvtaskiga musiken då...) är alla reklamavbrott. Under just ett sådant avbrott idag så reagerade jag lite extra, då Gyllene Måsen gjorde reklam för sin "familjehelg" som kommer nu till helgen. Så långt allt bra. Möjligheten för alla barn att bli ansiktsmålade också helt okej. Motiven var Dracula eller häxor. Jaha, men eh va? Vadå familjehelg? Är det mysigt med Dracula/häxmålning i ansiktet på en femåring? Det kan man ju tycka vad man vill om.

Snart är det jul. Jag var på ikea i helgen, slogs av lite klassisk julstämning när jag gick omkring där bland kulor och papper och allt vad det var. Det har inte hänt så ofta de senaste åren, så jag passade på att njuta lite av känslan och hoppas att det fortsätter hålla i sig ett par månader. Om någon önskar sig något i julklapp så är det läge att hojta till så jag kan planera mina inköp!

Nu har jag massor att göra egentligen, borde märka E's kläder med namnlappar, stryka lite kläder åt mig själv, förbereda morgondagens lunchlåda, duscha och sova. Men jag prioriterar ett andningshål här vid datorn först. Imorgon blir det en stressig dag på jobbet, men det händer å andra sidan inte så ofta så det är ingen större ko på isen. Just det, byta däck borde jag också göra... Tro om pappa har lust att göra det på söndag? Annars blir det till att lämna in bilen, jag orkar verkligen inte i år...

No comments: